KENIA

Komende week zijn er verkiezingen in Kenia. De Nederlandse overheid meldt met het oog op een reisadvies: “In aanloop naar de verkiezingen op 4 maart 2013 (mogelijk gevolgd door een tweede ronde voor de presidentsverkiezingen op 10 april 2013) nemen de politieke spanningen in Kenia toe en daardoor ook de kans op geweld en ongeregeldheden.”
Afgelopen week hebben we al de verkiezingen in Italië gevolgd en bezorgd het resultaat gevolgd. Je ziet hoe de verkiezingen enorm gemanipuleerd kunnen worden door de media en de mensen die daar de baas spelen. Maar in Kenia en elders is het nog veel erger en rauwer. Daar is daadwerkelijk sprake van gewetenloze gewelddadigheden om de wankele democratie te ontregelen.
Arianne Visser houdt de gemeente geregeld op de hoogte van het wel en wee van de familie waar ze contact mee heeft gekregen. Ze is bezorgd en wij zijn het ook. In gedachten en gebeden voelen we ons verbonden met de mensen daar.
Juist deze week, op vrijdag 8 maart gaat Arianne vertellen over het gezin in de sloppenwijk Bangladesh, bij het Oecumenisch Cafe in de Bethelkerk. Benieuwd wat wij allemaal doen om de kinderen naar school te krijgen en hoe het nu met hen gaat? Kom dan ook. Iedereen is welkom! Vrijdag 8 maart, vanaf 20.00, in de Bethelkerk in Tuindorp Oostzaan. Tot dan?!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s